Hvordan søger jeg en elevplads?

Hvordan søger jeg en elevplads? Det nemmeste for begge parter er at du udfylder den elektroniske ansøgning her på www.butikselev.dk. Husk at udfylde alle punkter og vedhæft evt. foto, udtalelser og eksamensbeviser.

Hvor tit skal jeg på skole under uddannelsen?

Du skal på skole i Odder i alt 5 gange.

Hvor længe er jeg på skolen ad gangen?

4 x 14 dage, og 1 x 5 dage. Derudover er der Introweekend søndag-mandag, og Outro på 1 dag inden fagprøveprojektet

Hvor ligger fagskolen?

Den ligger i Odder i Østjylland

Skal jeg bo på skolen i skoleperioderne?

Ja, skolen er indrettet som skolehjem og det er normalt at man bor på skolen. Også selvom man bor tæt på skolen i forvejen. Man tager normalt hjem i weekenden.

Hvordan bliver mine arbejdstider?

Du skal i gennemsnit arbejde 37 timer om ugen, ligesom alle andre. Dine arbejdstider er indenfor normale butikstider, som kan svinge lidt, afhængig af om butikken ligger i et center eller ej. Der kan også forekomme opgaver udenfor butikkens åbningstid.

Hvilket arbejde udfører man i butikken som elev?

Det vigtigste arbejde i butikken er salgsarbejdet, men der er også andre opgaver som fx reklamationsbehandling, vareopfyldning, eksponering og disponering.

Hvad får jeg i løn?

Som 1. års elev i et 2 års elevforhold får du 11.322 kr. om måneden. Hvis du har en HH får du et tillæg på 770 kr. Hvis du er voksenelev, aflønnes du som ufaglært.

Hvad kan jeg blive bagefter?

Efter 2 år er du udlært salgsassistent med speciale i isenkram. Det betyder at du kan blive salgsassistent i en af vore isenkrambutikker. Med en uddannelse i Group Nordic vil du være eftertragtet i branchen, og også andre kæder vil være interesserede i dine kvalifikationer. På sigt kan du enten blive specialist inden for et område, eller du kan måske blive leder i en butik.

Kan jeg efteruddanne mig?

Ja, vi tilbyder en bred vifte af efteruddannelse indenfor alle discipliner i butik. Du kan fx efteruddanne dig indenfor salg, økonomi, ledelse og flere faglige områder.

Kan jeg få job når jeg er udlært?

Vi kan jo ikke stille nogen garantier, men der er ikke arbejdsløshed indenfor faget. Det er helt normalt at man ikke bliver i den butik man er udlært i, men vi har butikker i hele landet, og vi hjælper gerne med et job i en anden butik.

Er isenkrambranchen og boligindretning ikke kun noget for piger?

Nej, bestemt ikke! Der er masser af udfordringer hvad enten du er dreng eller pige. Arbejde i butik er jo først og fremmest kontakt til mange mennesker, men der er også opgaver indenfor lagerstyring, IT og meget andet.

Hvad skal man kunne når man starter?

Hvis man har en fornuftig handelsskoleeksamen, så er lysten til at lære butiksfaget og isenkramfaget det vigtigste

Hvem skal jeg gå på hold med på skolen?

Du går på hold med andre elever fra vores kæder. Der er altså ikke elever fra andre brancher eller fra andre kæder end vores egne.

Hvor mange kolleger får jeg i butikken?

Vores butikker er meget forskellige i størrelse. Du kan få alt fra 2-3 kolleger til mere end 20.
FIK du ikke svar på dit spørgsmål her eller på de øvrige sider er du velkommen til at skrive til os
Kamilla startede som elev i Kop&Kande i Hellerup sommeren 2006.
Fik du ikke svar på dit spørgsmål her eller på de øvrige sider er du velkommen til at skrive til os

Ønsker du en elevplads i én af vores isenkram- eller hvidevarebutikker, så send os straks en ansøgning.