En ting er at gå i gang med en elevuddannelse, - du spørger sikkert også allerede nu dig selv, hvad der skal ske, den dag du bliver færdig. Med en uddannelse fra en af butikkerne i Group Nordic står du ikke bare med et stærkt kort på hånden, som kan føre dig videre ud i verden. Vi lægger nemlig vægt på at skabe højt kvalificerede medarbejdere, der er kompetente til at fortsætte hos os. Derfor har du store muligheder for at blive fastansat i Group Nordics kæder efter endt elevuddannelse.

Vi udvikler os hele tiden og har derfor løbende brug for at ansætte nye profiler. - Og vi ved, at ingen er bedre kvalificerede end vores egne elever.

Efteruddannelse

Uddannelsen i Group Nordic stopper ikke ved elevuddannelsen. Hvert år gennemfører Group Nordic en række efteruddannelseskurser for at sikrer, at alle i butikken hele tiden er opdaterede og motiverede til det daglige arbejde.
Kurserne omhandler mange forskellige emner såsom salg, varepræsentation, dekoration, økonomi og meget mere. Der er kurser for både medarbejdere og ledere. Udover tilbuddene i Group Nordic , har de enkelte kæder forskellige tiltag inden for uddannelse. Det kan være træning ude i butikken, konceptaftener m.m.

Går du med en drøm om at blive leder, har vi også flere tilbud til dig; bl.a. VIP lederudvikling som er et 1½ årigt udviklingsforløb fordelt på 6 moduler kombineret med praksis i butikken. VIP henvender sig til alle som har ønske om at blive butikschef eller indehaver af en butik eller allerede er det.

Egen butik

Det er vigtigt for os at få nye kræfter til. Derfor gør vi meget ud af at hjælpe folk på vej. Og det gælder ikke bare i elevtiden. Vi vil meget gerne sørge for at dygtige, unge detailfolk får mulighed for at etablere sig som selvstændige inden for vores kæder. Derfor støtter og inspirerer vi mennesker, der overvejer at blive selvstændige, og vi hjælper til med at finde finansiering af drømmen. Går du med en drøm om at få din egen butik, vil en uddannelse inden for Group Nordic derfor hjælpe dig godt på vej.

Kamilla startede som elev i Kop&Kande i Hellerup sommeren 2006.

Ønsker du en elevplads i én af vores isenkram- eller hvidevarebutikker, så send os straks en ansøgning.