Kæderne i Group Nordic a.m.b.a.

Group Nordic a.m.b.a. er et driftsselskab for ca. 165 isenkram- og hvidevarebutikker i Danmark. Group Nordic a.m.b.a., repræsenterer isenkramkæderne Kop&Kande og De Frie Isenkræmmere samt hvidevarekæden Hvidt&Frit.

I Group Nordic arbejder vi med kædernes IT, personaleudvikling og uddannelse, indkøb og økonomi, mens der rundt omkring på indkøbsforeningernes kædekontorer tages vare på markedsføring, kædesortiment og hvad der ellers hører til profilereringen af de enkelte kæder.

Kop&Kande

Kop&Kande"En butik med oplevelser"
Kop&Kande er en landsdækkende kæde med omkring 80 butikker. Vi fører et
bredt sortiment i gaveartikler, køkkenudstyr og hverdagsvarer , og vi har fokus på gode mærkevarer. Vi satser på serviceoplevelser og inspirerende oplevelser for kunden, og koncentrerer os derfor meget om vores medarbejderes trivsel og udvikling.

Din Isenkræmmer

De Frie IsenkræmmereHos Din Isenkræmmer har vi et kædesamarbejde, hvor samarbejdet udelukkende handler om indkøb og markedsføring. Butikkerne har hver deres profil, indretning m.v. Kædesamarbejdet omfatter 35 butikker.

Hvidt&Frit

Hvidt&FritHvidt&Frit er en dansk kæde af professionelle hvidevare-forhandlere med fokus på stort udvalg, service og konkurrencedygtighed. Kæden startede med to butikker i 2005, og tæller nu 12 butikker.

Kamilla startede som elev i Kop&Kande i Hellerup sommeren 2006.

Ønsker du en elevplads i én af vores isenkram- eller hvidevarebutikker, så send os straks en ansøgning.